ponedeljek, 22. december 2014

V iskanju: ''All-time favorite place to eat''

CANTINA MEXICANA
Knafljev prehod
Foto: S spletne strani http://www.cantina.si/



HRANA: 10
Študentsko kosilo je sestavljeno iz štirih hodov. Juho, solato in sladico si greste iskat sami. Ponavadi imamo študentje na izbiro dve dnevni juhi. Juhe, prav tako sladice, so vedno zelo dobre. Ker za solato poskrbimo sami, je prijetno, ko imamo na voljo več vrst zelenjave. Ljubitelji solate bodo verjetno navdušeni tudi nad velikostjo solatnih skodelic. Pri glavni jedi imamo študentje veliko izbiro med solatami, tortiljami, vegetarijansko hrano in drugimi jedmi ter prilogami. Različno polnjene tortilje so vedno dobra izbira, osebno pa sem najbolj navdušena nad priloženim ocvrtim krompirjem.
PRIJAZNOST OSEBJA: 9
Natakarji vas bodo prijazno pozdravili in pospremili do mize. V času kosila se nemalokrat zgodi, da bo potrebno na prosto mizo nekaj minut počakati, a osebje poskrbi, da ne boste čakali predolgo. Vam pa v svoji naglici ne bodo namenili preveč svoje pozornosti.
LOKACIJA: 9
Cantina Mexicana je prostoren lokal v strogem središču Ljubljane, saj je od Prešernovega trga oddaljena le kakšnih 100 metrov. Ko vam po daljšem sprehodu skozi staro Ljubljano zakruli v želodčku, boste z veseljem posedeli v mehiško obarvani Cantini. Je pa res, da je večina fakultet od te lokacije oddaljena najmanj deset minut hoje ali vožnje z mestnim avtobusom.
VREDNOST GLEDE NA CENO: 9
V Cantini boste k bonu doplačali 4,37€. Ta cena je od do sedaj obiskanih lokalih ena najvišjih. V zagovor naj vas še enkrat opomnimo na bogato ponudbo, količino in kvaliteto hrane ter privlačno lokacijo. Če ste strastni jedci, se ne bojite poizkusiti česa novega in pekočega, ter uživate v dobrem ambientu, menim, da boste v Cantini, kljub malce višji ceni, našli svoj ''all-time favorite place to eat''. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar